Forside


 Nyttig informasjon


Cruise har blitt veldig populært blant Europeere de siste årene.
Dette har gjort at det bugner av tilbydere med forskjellige reisemål, priser og kvalitet. For å få mest mulig ut av sitt første cruise er det viktig å være klar over noen ting før man begir seg ut på ferien.

Ved utgangen av dette tiåret har 3,6 millioner av oss reist på cruise i Europa. Det inkluderer alle typer store cruisebåter, samt elvebåt- og lekterferie, ferge til Danmark og Kiel og andre mindre og mer spesialiserte opplegg. Men det er tydelig at den mest populære cruisedestinasjonen er middelhavet. Det er ikke mer enn en natt mellom forskjellige spennende byer, vakre sandstrender og nydelig natur. Du våkner rett og slett opp på nye steder hver dag og kan på denne måten få oppleve mange middelhavsbyer i løpet av en ukes cruise. Les mer »


Pris - Cruise er rimeligere en mange tror
Cruise er rimeligere enn de fleste andre alternativene på land der man har tilsvarende standard. En familie på to voksne og to barn kan spare opptil 8000 kroner på en ferie om man innretter seg litt smart. Ved å spise alle måltider om bord og benytte seg av tilbudene som er inkludert i prisen kommer det ikke så mange overraskende ekstrautgifter på en slik ferie. Et cruise kan variere i pris og det er viktig å se hva som tilbys til den prisen du skal velge.
Les mer »


Interessert i cruise? Motta tilbud fra flere cruise leverandører


Fyll ut skjema under - Sammenlign tilbud fra flere før du bestemmer deg. Tjenesten er helt gratis og uforpliktende!

Cruise har blitt veldig populært blant Europeere de siste årene.

For å kunne planlegge et vellykket cruise er det noen grunnleggende forhold det er greit å huske på:

Tidspunkt og klima
Det er ikke alle steder som har godt klima hele sommeren og Middelhavet kan overraske med meget varierende klima. Nice og Taormina på Sicilia kan for eksempel oppleves svært forskjellig i april og oktober, mens Hellas har et mer stabilt klima. Fordelen med et cruise i det sydlige middelhav er at badetemperaturen holder seg varmt til langt utøver høsten.
Det finnes også mange cruise som tilbyr seilas i mer kjøligere klima. Turer til russiske havnebyer i Svartehavet er blitt et populært reisemål, og det er selvsagt mulig å oppleve den spektakulære og vakre sjøsiden av Norge om bord i et luksuriøst cruiseskip. 

Ombordstigningshav
Alle cruise har varierende ombordstigningshavner og det er viktig at du tenker igjennom hvilken havn ditt cruise vil reise fra. Er det billig å komme seg dit med fly? Må dere overnatte på et hotell for å komme tidsnok til avgang og hva koster det?

Lugarkategori
Det er som regel flere lugarkategorier å velge imellom på et cruise. Innvendig, utvendig med vindu, lugarer med privat balkong og flere ulike suiter. Mange barnefamilier tenker at de bør spare og derfor bestiller innvendig lugar, men det kan vise seg å være en god investering å få en lugar med god plass og privat balkong slik at dere foreldre kan nyte en god bok og vakker utsikt ute når ungene har lagt seg. Det finnes også en del lugarer med gjennomgående dør med tanke på familier på mer enn fire personer. Disse er populære og det er derfor viktig å være tidlig ute med å bestille når man har valgt seg et cruise.


Om oss
© 2010-2011 Webrespons AS - epost: post@webrespons.no
T. 63 87 77 77 - Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.
Nyhetsbrev Levert av Make Newsmail