Forside


 Nyttig informasjon


Cruise har blitt veldig populært blant Europeere de siste årene.
Dette har gjort at det bugner av tilbydere med forskjellige reisemål, priser og kvalitet. For å få mest mulig ut av sitt første cruise er det viktig å være klar over noen ting før man begir seg ut på ferien.

Ved utgangen av dette tiåret har 3,6 millioner av oss reist på cruise i Europa. Det inkluderer alle typer store cruisebåter, samt elvebåt- og lekterferie, ferge til Danmark og Kiel og andre mindre og mer spesialiserte opplegg. Men det er tydelig at den mest populære cruisedestinasjonen er middelhavet. Det er ikke mer enn en natt mellom forskjellige spennende byer, vakre sandstrender og nydelig natur. Du våkner rett og slett opp på nye steder hver dag og kan på denne måten få oppleve mange middelhavsbyer i løpet av en ukes cruise. Les mer »


Pris - Cruise er rimeligere en mange tror
Cruise er rimeligere enn de fleste andre alternativene på land der man har tilsvarende standard. En familie på to voksne og to barn kan spare opptil 8000 kroner på en ferie om man innretter seg litt smart. Ved å spise alle måltider om bord og benytte seg av tilbudene som er inkludert i prisen kommer det ikke så mange overraskende ekstrautgifter på en slik ferie. Et cruise kan variere i pris og det er viktig å se hva som tilbys til den prisen du skal velge.
Les mer »


Interessert i cruise? Motta tilbud fra flere cruise leverandører


Fyll ut skjema under - Sammenlign tilbud fra flere før du bestemmer deg. Tjenesten er helt gratis og uforpliktende!

Pris - Cruise er rimeligere en mange tror

Man kan regne med at et cruise vil koste ca 1000 kroner per pers/per døgn i en utvendig lugar. Et lugar med privat balkong koster som regel 200 kroner mer per pers/per døgn. Prisen for barn er ca. 50 prosent, men dette varierer fra rederi til rederi.

De rimeligste cruisetilbudene finner du i tidsperiodene april/mai og starten av juni og fra september og utover høsten. Et cruise i juli og august koster som regel fra 1000 til 2000 kroner mer per person.

Hva vil du oppleve med barna?
Det er viktig å tenke igjennom hva slags ferie dere ønske å tilby barna. Mange cruiseselskaper har meget barnevennlige skip som for eksempel Royal Caribbean Cruise Line (RCCL), Disney Cruise Line og Norwegian Cruise Line. Sett deg inn i profilen til rederiet du ønsker å seile med. Hva satser de på? Natur-, kultur-, mat- og kunstopplevelser tiltrekker seg som regel godt voksne passasjerer, mens strandliv og opplevelsesferier tiltrekker seg unge familier. Nå er det så mange tilbud på cruise at om dere bruker litt tid på å lete vil dere finne et som passer meget godt til deres ønsker.

Hvilke utflukter ønsker dere å oppleve?
Alle cruisetilbyderne har som regel et samarbeid med en rekke opplevelsesleverandører i alle destinasjonshavner. Mange av disse opplevelsene og utfluktene er meget populære og bør bestilles på forhånd gjennom rederiets egne hjemmesider.


En ting er i hvert fall sikkert. Du har nå mye å velge imellom når det kommer til cruise og middelhavsferier. Finn et som passer deg og dine og nyt en uke med luksus. Godt cruise!


Om oss
© 2010-2011 Webrespons AS - epost: post@webrespons.no
T. 63 87 77 77 - Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.
Nyhetsbrev Levert av Make Newsmail

Andre bransjer/anbudssider:
Refinansiering av gjeld uten sikkerhet fås gjennom å bruke ToppFinans!